Laadukkaat ja edulliset kotisivut!Osuuskunta IT-parkki on vuonna 2003 perustettu osuuskunta. Toimimme Oulussa ja Raahessa.

Olemme toimittaneet asiakkaillemme viidentoista vuoden aikana IT-alan palveluita ja tuotteita kustannustehokkaasti ja edullisesti – laadusta tinkimättä.

Olemme toteuttanee satoja kotisivuja, lukuisia verkkokaupparatkaisuja sekä erilaisia räätälöityjä sovelluksia ja insinöörituotteita erikokoisten yritysten tarpeisiin. Asiakkaitamme ja toteutuksia on esitelty referenssisivulla.

Raahessa toimivan PC-huollon lisäksi tarjontaamme kuuluvat Web-palvelut sekä Apumiespalvelut. Jokainen toimija pyrkii takaamaan parhaan työn jäljen omalla osaamisalueellaan.

Toimintatapamme perustuvat neljään osa-alueeseen:

  • Kustannustehokkuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Palvelu
  • Kehitys

Tehokkaat työtapamme, prosessit ja vähäiset yrityskustannukset takaavat kustannustehokkuuden ja hinta on näin asiakkaalle taatusti edullinen. Kehitämme palveluitamme edelleen, jotta yrityksesi saisi aina toivotun ja tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden.

Olemme olleet mukana kehittämässä myös asiakasyrityksiemme sisäisiä prosesseja. Tarjoamamme tuotteet ovat olleet tässä ratkaisevasti edesauttamassa  tehokkaampien työtapojen muodostumisessa, esimerkkinä mainittakoon intra- ja ekstranet -ratkaisut sekä Googlen yritysohjelmistojen käyttöönotot.