Laadukkaat ja edulliset kotisivut!Osuuskunta IT-parkki on vuonna 2003 perustettu osuuskunta. Toimimme Oulussa ja Raahessa.

Olemme toimittaneet asiakkaillemme yli kymmenen vuoden aikana IT-alan palveluita ja tuotteita kustannustehokkaasti ja edullisesti – laadusta tinkimättä.

Satoja tehtyjä kotisivuja, verkkokaupparatkaisuja sekä erilaisia räätälöityjä sovelluksia ja insinöörituotteita erikokoisten yritysten tarpeisiin. Asiakkainamme ovat olleet mm. Metso Paper Oy, Alte Oy, Valkee Oy sekä Oulun Seudun Ammattikorkeakoulu.

Viime vuosina IT-parkki on muotoutunut freelancer-toimijoiden omaksi osuuskunnaksi. Raahessa toimivan PC-huollon lisäksi tarjontaamme kuuluvat Web-palvelut sekä Apumiespalvelut. Jokainen toimija pyrkii takaamaan parhaan työn jäljen omalla osaamisalueellaan.

Toimintatapamme perustuvat neljään osa-alueeseen:

  • Kustannustehokkuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Palvelu
  • Kehitys

Tehokkaat työtapamme, prosessit ja vähäiset yrityskustannukset takaavat kustannustehokkuuden ja hinta on näin asiakkaalle taatusti edullinen. Kehitämme palveluitamme edelleen, jotta yrityksesi saisi aina toivotun ja tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden.

Olemme olleet mukana kehittämässä myös asiakasyrityksiemme sisäistä prosessia. Tarjoamamme tuotteet ovat olleet tässä ratkaisevasti edesauttamassa esimerkiksi tehokkaampien työtapojen muodostumisessa. Esimerkkeinä mainittakoot intra- ja ekstranet -ratkaisut sekä Googlen yritysohjelmistojen käyttöönotot.